Vi skapar & erbjuder
föreläsningar, inspiration, projekt & produkter
som gör snäll skillnad!

Med våra verktyg för förändring hjälper vi människor, organisationer, samhället och världen
att tänka, agera och leva mer hållbart, snällare, sundare och grönare på roliga och kreativa sätt så att vi tillsammans skapar en snällare, mer inkluderande och hållbar värld!

Våra snälla fokusområden

vi erbjuder

föreläsningar
& inspiration

Isabelle är en uppskattad och passionerad inspirationsföreläsare inom områdena social och ekologisk hållbarhet, hälsa,
socialt entreprenörskap, social innovation, självkänsla och personligt ledarskap.

Oavsett vilket område Isabelle föreläser om berättar hon alltid om sin snälla resa tillbaka till livet efter tre strokes och vikten av att vara snäll mot sig själv och snäll mot vår omvärld utifrån individens egna förutsättningar och värderingar.
Alla föreläsningar har en sak gemensamt, de är till för att sprida hopp, kunskap och inspirera människor, organisationer och samhället så att vi tillsammans skapar en snällare, sundare och grönare värld för människor, djur och natur.

Sedan 2015 har Isabelle föreläst landet runt för allt ifrån ungdomar och arbetsmarknadspolitiska projekt till makthavare och några av Sveriges största organisationer samt konferenser inom social och ekologisk hållbarhet.
Läs gärna mer om Isabelles föreläsningar här.

snälla projekt,
projektledning
& koncept

- För en snällare, mer hållbar och roligare värld!
Kindnessfood AB har sedan 2015 skapat egna projekt, projekt tillsammans med våra samarbetspartners samt genom uppdrag från olika organisationer.
Alla våra projekt vi skapar, leder eller är involverade i är kopplade till hållbarhet och bidrar till en snällare, sundare och/eller grönare värld.

Våra egna projekt/koncept kallar vi sedan årsskiftet Kindnesslife-projekt, ni kan läsa mer om dem här samt längre ner på den här sidan.

Två snälla exempel på projekt/koncept vi jobbar/jobbat med:
Tillsammans med Young Innovation HUB och Live Green skapade Isabelle och Kindnessfood AB konceptet Pitchmaraton för att lyfta ungas idéer för en bättre värld. Pitchmaration arrangerades på Almedalsveckan 2016 på uppdrag från Swedbank samt kommer att arrangeras på Almedalsveckan 2017. Ni kan läsa mer om Pitchmaraton-konceptet här.

På uppdrag från Region Blekinge med finansiering av Tillväxtverket var
Isabelle och Kindnessfood AB en av projektparterna i KOMM IN-projektet.
Läs gärna mer om KOMM IN här.

Moderator uppdrag för snälla events

workshops

my kind box

ungtalare.se

Behöver ni en moderator till ett event eller en konferens
inom hållbarhet, hälsa, social innovation, ungt och/eller socialt entreprenörskap, vegetarisk/vegansk mat elle någon annan snäll inriktning får ni gärna kontakta oss!


Isabelle har tidigare varit moderator för bland annat några av Sveriges största hållbarhets konferenser samt på Almedalsveckan.
Läs gärna mer om några tidigare snälla och roliga uppdrag här.

Vid förfrågan utformar vi snälla workshops för en snällare värld.
Kontakta oss gärna om du är intresserad av en Kindnessfood-workshop om vegansk ekologisk mat eller en Kindnesslife-workshop inom hållbarhet, hälsa och/eller socialt entreprenörskap/innovation.

Vårt största och snällaste Kindnesslife-projekt någonsin!
En social innovation som utgörs av ett nytt koncept och Kindnessfood ABs första snälla produkt som löser flera samhällsutmaningar och verkligen skapar en snällare, sundare och grönare värld på ett roligt, lätt och smart sätt tillsammans med alla som vill göra världen snällare! 

Läs gärna mer om My Kind Box här!

Sveriges första talarförmedling som förmedlar

unga föreläsare och moderatorer lanseras snart!

Vi har genom Kindnesslife-projektet Ungtalare.se samlat Sveriges bästa unga föreläsare och moderatorer inom en rad högaktuella, viktiga och inspirerande områden och ämnen på en och samma plats.
Alla föreläsare/moderatorer på Ungtalare.se är mellan 16-30 år och brinner för att skapa en snällare värld på ett eller annat sätt och med olika kompetenser, erfarenheter, bakgrunder och stories.

Via ungtalare.se kommer alla som vill lyssna till ungas viktiga budskap få hjälp att hitta rätt person till rätt tillfälle och boka dessa grymma och snälla föreläsare och/eller moderatorer.
Ungtalare.se är ett Kindnesslife-projekt som vill lyfta ungas röster i vårt samhälle. Projektet är skapat tillsammans med våra fyra grymma praktikanter.
Ungtalare.se kommer lanseras sommaren 2017. Vill du veta mer om Ungtalare.se redan nu? Kontakta Sara här!

några av våra snälla kunder & uppdragsgivare